Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουνίου, 2024 15:05

Προσλήψεις 5 ατόμων στην ΕΦΑ Έβρου

Η ΕΦΑ Έβρου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3 «Αρχαιολογική παρακολούθηση του έργου “Κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και θωράκισης Σουφλίου”» του έργου «Αντιπλημμυρική θωράκιση πόλης Σουφλίου» που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία, Θράκη 2021-2027» με κωδικό ΟΠΣ6005163.

Οι εργασίες του υποέργου που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν την αρχαιολογική παρακολούθηση των εργασιών του τεχνικού έργου, συμπεριλαμβανομένων των αποψιλώσεων, των επιφανειακών εκχωματώσεων, των εκσκαφών, των διαμορφώσεων χώρων και επιχωματώσεων, την αποκάλυψη, συντήρηση και πλήρη τεκμηρίωση των αρχαιοτήτων που θα προκύψουν με εξειδικευμένο προσωπικό. Το σύνολο των κινητών μνημείων που θα MIS 6005163 3 αποκαλυφθούν θα εναποτεθούν στο Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου. Σε περίπτωση εντοπισμού ακινήτων


αρχαίων, οι εργασίες διακόπτονται και διενεργείται σωστική ανασκαφή. Στην περίπτωση αυτή, οι συνθήκες και ο τρόπος διατήρησης τουαρχαίουαποφασίζονταικατάταισχύοντα.

Λόγω των ειδικών απαιτήσεων και της φύσης του υποέργου και για την έντεχνη και εμπρόθεσμη υλοποίηση των ανωτέρω εργασιών εντός των εγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων της Πράξης απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού με τις ειδικότητες που αποτυπώνονται στον ακόλουθο πίνακα για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τη λήξη του υποέργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού.

Δείτε την προκήρυξη εδώ


Συντάκτης Νewsroom 17 Ιουνίου, 2024 15:05
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV