Λευκή ισοπαλία στο Ορφέας Σοφικού – Θράκη Φερών

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Φεβρουαρίου, 2020 21:13

Λευκή ισοπαλία στο Ορφέας Σοφικού – Θράκη Φερών

Έμειναν στο 0, μοιράστηκαν από έναν βαθμό και έφυγαν και οι δύο στεναχωρημένοι από το γήπεδο Σοφικό και Φέρες!


Ο Ορφέας Σοφικού υποδέχθηκε σήμερα την Θράκη Φερών για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου “Super Market Arista Ναλιτζή” . Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο γήπεδο του Σοφικού καθ όλη την διάρκεια δυσκόλεψαν σαφώς τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην διεκδικεί δάφνες για ποιότητα του! Οι γηπεδούχοι του Τουφάκη μπήκαν εμφανώς καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και με σύμμαχο τον άνεμο δημιούργησαν από το 1ο έως και το 24ο λεπτό τέσσερις κλασικές ευκαιρίες δύο με τον Δράκο, μια με τον Τζουμακίδη και μια με τον Σταματόπουλο (δοκάρι) χωρίς όμως να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα του πολύ καλού Γκαϊδαρτζάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Γεωργουσούδη έχοντας με την σειρά τους αυτοί τον άνεμο υπέρ τους ανέβηκαν στο γήπεδο αλλά παρά την κατοχή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες εκτός από την διπλή ευκαιρία με τους Πολίδη και Τσιπλάκη να μην βρίσκουν στόχο από κοντά και το τετ α τετ του Παγωνίδη στις καθυστερήσεις! Έτσι το φτωχό 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα που δεν άρεσε σε καμιά από τις δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι έφυγαν με την πικρία ότι θα μπορούσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου παίρνοντας την νίκη , οι δε φιλοξενούμενοι μετά τις νίκες κόντρα σε Διδυμότειχο και Ορέστη δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και απομακρύνθηκαν στο -5 από την κορυφή (δείτε εδώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα και τον βαθμολογικό πίνακα).

Λεπτό προς Λεπτό:
1΄Ο Δράκος με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα να περάσει ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκαϊδαρτζάκη.
2′ Σουτ του Τζουμακίδη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Θράκης, πέφτει και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γκαϊδαρτζάκης.
20′ Ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Δράκο να πιάνει ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και τον Γκαϊδαρτζάκη να κρατάει ανέπαφη την εστία του αποκρούοντας θεαματικά σε κόρνερ!
24′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλάκη ο Σταματόπουλος σηκώνεται μόνος του μπροστά στην εστία της Θράκης και πιάνει την καρφωτή κεφαλιά η μπάλα όμως δεν του κάνει το χατίρι χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει άουτ!
45′ Σουτ του Τζουμακίδη περνάει άουτ.
Ημίχρονο.
49′ Δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Μπρούτσος.
60′ Πέναλτι ζητάνε οι παίκτες της Θράκης σε ανατροπή του Πολίδη μέσα στην περιοχή , παίζεται λέει ο Ουζουνίδης που ήταν σε καλή θέση!
62′ Εκτέλεση φάουλ του Γκάκιου πίσω από το κέντρο , παραλίγο να ξεγελάσει με την βοήθεια του ανέμου τον Μπρούτσο περνάει όμως άουτ!
67′ Διπλή ευκαιρία για την Θράκη με τον Πολίδη να κάνει το σουτ από κοντά τον Μπρούτσο να αποκρούει και τον Τσιπλάκη επίσης από κοντά να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική μεριά της εστίας του Ορφέα!
84′ Σουτ του Μπόρα , μπλοκάρει ο Μπρούτσος!
95′ Ο Παγωνίδης σε πλεονεκτική θέση απέναντι από τον Μπρούτσο μέσα στην περιοχή αφύλακτος κάνει κακό πλασέ στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του αντιπάλου του!


Τελικό Σκορ: Ορφέας Σοφικού – Θράκη Φερών 0-0

Το στραγάλι:
Ο Ουζουνίδης δεν έκανε σοβαρά λάθη, σε ένα παιχνίδι που είχε πολλές και δυνατές μονομαχίες προσπάθησε να αφήσει την μπάλα να παιχτεί! Στην φάση του πέναλτι από την γωνία που βλέπαμε το παιχνίδι δεν έχουμε σαφή εικόνα και δεν μπορούμε να κρίνουμε με σιγουριά, πάντως ο διαιτητής της αναμέτρησης ήταν σε σαφώς καλύτερη θέση και έδειξε παίζεται αμέσως (δείτε στο βίντεο που ακολουθεί)! Κανένα πρόβλημα για τους βοηθούς του Τερζόπουλο και Κώνογλου.

MVP:
Σε παιχνίδι που έληξε 0-0 MVP είναι λογικά οι τερματοφύλακες! Στο πρώτο ημίχρονο ο Γκαϊδαρτζάκης έκανε δύο σημαντικές και συνάμα εντυπωσιακές αποκρούσεις κρατώντας το 0! Ενώ στο δεύτερο ο Μπρούτσος ήταν σταθερός παρά τις δύσκολες συνθήκες και δήλωσε παρών όποτε του ζητήθηκε!

Συνθέσεις:
Ορφέας Σοφικού (Γιώργος Τουφάκης): Μπρούτσος, Πασχαλάκης, Μεσονύχτης, Τερτσούδης, Χατζής, Σταματόπουλος, Τζουμακίδης (78΄Ταγγίδης), Ραχωβίτης, Δράκος, Μπαλάκης, Σταθογαμβρός (80′ Κασκανέτας)
Θράκη Φερών (Δημήτρης Γεωργουσούδης): Γκαϊδαρτζάκης, Μπόρας, Kolgega (80΄Ντόλας), Βάρναλης, Γκάκιος, Πολίδης, Παπαδάκης (67΄Πάσχος), Δομακίνης, Τσιπλάκης, Σιδηρόπουλος, Παγωνίδης


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 2 Φεβρουαρίου, 2020 21:13
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV