Και η Ήβη Αδάμου στην φετινή Συνάντηση Νέων Άρδας – Οι νέες πληροφορίες για το φεστιβάλ

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2024 19:30

Και η Ήβη Αδάμου στην φετινή Συνάντηση Νέων Άρδας – Οι νέες πληροφορίες για το φεστιβάλ

Μετά τα πρώτα ονόματα της 28ης Συνάντησης Νέων “Άρδας” 2024 που αποκάλυψε αποκλειστικά το ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ – αναλυτικά δείτε ΕΔΩ – νέες πληροφορίες και προσθήκες για το συνολικό πρόγραμμα γίνανε γνωστές.

Μία ακόμα καλλιτέχνιδα που θα εμφανιστεί στο φετινό φεστιβάλ είναι η Ήβη Αδάμου, η οποία μάλιστα θα είναι από τους καλλιτέχνες που θα κλείσουν και την διοργάνωση καθώς η εμφάνιση της έχει προγραμματιστεί για την τελευταία ημέρα του, στις 28 Ιουλίου. Πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ είχαν κάνει λόγο για την εμφάνιση της Ήβης Αδάμου στην 28η διοργάνωση, ωστόσο επιβεβαιώθηκε σήμερα επίσημα από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία γνωστοποίησε τους σταθμούς της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η Ήβη Αδάμου έχει εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Άρδα στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, πιο πρόσφατα, ήταν μέρος του προγράμματος της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδας το 2022, όπου εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, στις 27 Ιουλίου, μαζί με καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος και Stavento.

Swiss Approval

Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ αναφέρουν πως η νεαρή καλλιτέχνιδα ιδιαίτερα δημοφιλής στους νέους, που επίσης θα βρεθεί φέτος στην σκηνή του Άρδα, είναι η Marseaux. Επίσημα όμως έχει ανακοινωθεί μόνο ότι η ίδια θα μετέχει αυτό το καλοκαίρι ως guest στην περιοδεία του συγκροτήματος “Μέλισσες” και μάλιστα τον Αύγουστο θα βρεθούν και στην Αλεξανδρούπολη.


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουνίου, 2024 19:30
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV