Η Βέρα Μπούφη ”μας θέλει δίπλα της…” και μιλάει αποκλειστικά στο Ράδιο Έβρος και τον Τάσο Μπιμπισίδη για το νέο της τραγούδι

Συντάκτης Νewsroom 21 Φεβρουαρίου, 2011 17:51

Η Βέρα Μπούφη ”μας θέλει δίπλα της…” και μιλάει αποκλειστικά στο Ράδιο Έβρος και τον Τάσο Μπιμπισίδη για το νέο της τραγούδι

vera bufi
Σάββατο βράδυ και σχεδόν όλοι οι αθηναϊκοί δρόμοι οδηγούν στο Αθηνών Αρένα, όπου η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς έχουν στιγματίσει την φετινή νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας! Το πάρτυ όμως ξεκινάει απο νωρίς, με την Βέρα Μπούφη σε ένα απόλυτα νεανικό πρόγραμμα, να ανοίγει το show και να ανεβάζει με τον δικό της τρόπο το κέφι, σε ένα μαγαζί όπου κάθε βράδυ δεν πέφτει καρφίτσα!

Η Βέρα ανήκει στην γενιά των νέων καλλιτεχνών και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις απο την αρχή κιόλας της μουσικής της καρίερας! Νέα, γλυκειά, με δικό της στιλ και άποψη, έχοντας μεγαλώσει σε μουσική οικογένεια, γρήγορα κατάφερε να αναρριχηθεί στους μουσικούς κύκλους κάνοντας απο νωρίς σημαντικές συνεργασίες και αξιόλογες δισκογραφικές δουλειές!

Swiss Approval

Την συνάντησα αποκλειστικά για το Ράδιο Έβρος, στο καμαρίνι της στο Αθηνών Αρένα, με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο ”Σε θέλω δίπλα μου”

Τι ακριβώς κάνεις φέτος στο Αθηνών Αρένα;
Είναι πάρα πολύ ωραία! Είμαστε εδώ απο τον Οκτώβρη και δόξα τον Θεό είμαστε φουλ απο κόσμο! Κάνουμε αρχικά ένα νεανικό πρόγραμμα με την Στεφανία Ρίζου και συνεχίζω μόνη μου με δικά μου τραγούδια, όπως το νέο μου κομμάτι ”Σε θέλω δίπλα μου” αλλά και με προηγούμενες δουλειές μου όπως το ”Ως το Θεό” και το ”Πορτρέτο”. Στη συνέχεια προς το τέλος, βγαίνουμε παρέα και με την Άννα σε ένα πρόγραμμα με πολύ χαβαλέ όπου διασκεδάζουμε και περνάμε ωραία!

Παρά την ομολογουμένος δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε, το μαγαζί κάθε βράδυ είναι ασφυκτικά γεμάτο. Πως βλέπεις να εξελίσσεται η κατάσταση αυτή;
Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη εποχή όπου όλοι περνάμε άσχημα και φυσικά αυτό επηρεάζει και τους καλλιτέχνες. Πιστεύω όμως οτι θα ξεπεραστεί η κατάσταση αυτή και θα επανέλθει στα φυσιολογικά, γιατί είμαστε Έλληνες και οι Έλληνες δεν μπορούν χωρίς διασκέδαση.

Σε θέλω δίπλα μου…
Το ”Σε θέλω δίπλα μου” είναι το νέο μου κομμάτι σε μουσική Lars Aass, Ginny Mc Grail και Ole Antonsen και στίχους της Βάγιας Καλαντζή. Βγήκε την προηγούμενη εβδομάδα και κυκλοφορεί απο την Sony Music.

Ποιούς θέλεις να έχεις δίπλα σου αλλά και ποιούς όχι;
Δίπλα μου θέλω να έχω τον κόσμο. Γενικότερα, επειδή μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν θετική ενέργεια θέλω δίπλα μου τέτοιους ανθρώπους. Δεν μπορώ την μιζέρια και τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί!

Παράλληλα με το κομμάτι είδαμε και το νέο σου video clip που το συνοδεύει το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπος.
Η αλήθεια είναι οτι είναι λίγο ιδιαίτερο και ήμουν σίγουρη εξαρχής οτι θα σχολιαστεί και αρνητικά και θετικά, γιατί δεν είναι ένα συνηθισμένο clip. Θεωρώ όμως οτι είναι μια πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τα δεδομένα της Ελλάδας και ειδικά για ένα νέο καλλιτέχνη πιστεύω πως το συγκεκριμένο video clip μπορεί να ξεχωρίσει!

Τις αρνητικές κριτικές που μπορεί να σου γίνονται πως τις αντιμετωπίζεις;
Αρνητικά σχόλια υπάρχουν πάντα, δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους και αυτό είναι δεδομένο. Σίγουρα βέβαια μαθαίνεις μέσα απο τις αρνητικές κριτικές ή απλά τις προσπερνάς!

Δισκογραφικά τί να περιμένουμε;
Θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα max single απο την Sony Music με το ”Σε θέλω δίπλα μου” αλλά και το προηγούμενο μου κομμάτι, το ”Ως το Θεό”, που είχε κυκλοφορήσει μόνο σε digital μορφή. Θα περιέχει επίσης και κάποια άλλα καινούργια κομμάτια που ετοιμάζουμε.

Τέλος, μετά απο το show με την Άννα και τον Σάκη, τί ετοιμάζεις;
Στο Αρένα θα είμαστε περίπου μέχρι το τέλος Μαρτίου και μετά θα κάνω κάποια live μόνη μου σε διάφορα club. Ακόμη, θα πάμε για ένα διάστημα με την Άννα Βίσση για συναυλίες σε πόλεις της Αμερικής και το καλοκαίρι θα συνεχίσω τις live εμφανίσεις μου σε διάφορα μέρη.


Συντάκτης Νewsroom 21 Φεβρουαρίου, 2011 17:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV