Ενεργοί Πολίτες Ορεστιάδας: Ψήφισμα Συμπαράστασης προς τους κατοίκους Διδυμοτείχου

Συντάκτης Νewsroom 10 Μαρτίου, 2011 11:36

Ενεργοί Πολίτες Ορεστιάδας: Ψήφισμα Συμπαράστασης προς τους κατοίκους Διδυμοτείχου

Το Δ.Σ της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Ορεστιάδας κατά τη Συνεδρίασή του την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011, εξέδωσε το παρακάτω Ψήφισμα Συμπαράστασης και Συμπαράταξης προς τους κατοίκους του Δήμου Διδυμοτείχου για την κατάσταση του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΩΝ ΨΑΘΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ

Ο κάθετος οδικός άξονας Αρδανίου – Ορμενίου, δυστυχώς, είναι ένα έργο πολύπαθο, ένα έργο ακόμη ανολοκλήρωτο, το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί εδώ και χρόνια, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του, με αποτέλεσμα να θρηνούμε συνεχώς θύματα, να συνεχίζονται τα τροχαία δυστυχήματα και η απομόνωση του Βόρειου Έβρου από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όταν οι άλλοι κάθετοι άξονες της Εγνατίας τελειώνουν ή έχουν, ήδη, παραδοθεί στην κυκλοφορία, ο δικός μας έχει μετατραπεί σε “γεφύρι της Άρτας”.
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ορεστιάδας διαμαρτύρεται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στον κάθετο άξονα Αρδανίου – Ορμενίου.
Καλούμε την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια να δώσει άμεση λύση, ώστε να τελειώσει ο δρόμος το συντομότερο δυνατό, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα και να λήξει ο αποκλεισμός και η απομόνωση της περιοχής μας.
Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους της περιοχής του Διδυμοτείχου και δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε μέχρι την οριστική και γρήγορη επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ορεστιάδας


Συντάκτης Νewsroom 10 Μαρτίου, 2011 11:36

Ράδιο Έβρος TV